Stop začervenaniu

By Zuzulienka - 18.8.15

Citlivá pokožka nie je ničím výnimočným. Trpí ňou veľa z nás a veľa z nás sa nevie dopracovať k tomu správnemu produktu na tvár, ktorý by nám nerobil problémy.
Sama to poznám, moja pokožka je citlivá a suchá, preto potrebuje pravidelnú dávku hydratácie v podobe dobrého krému, ktorý ju zároveň upokojí.


Citlivosť mojej pokožky sa prejavuje hlavne v zime, vtedy je veľmi suchá, trpí aj začervenaniami a preto je naozaj ťažké nájť krém, ktorý by jej vyhovoval. Našťastie ja som už zopár obľúbencov našla a najnovšie by som medzi nich zaradila aj nové krémiky od Yves Rocher z radu Sensitive Vegetal.



Krémiky na mňa už na prvý pohľad pôsobia upokojujúco. Biele tégliky lemované staroružovými pásikmi im dodávajú naozaj príjemný dizajn.

V čom spočíva tajomstvo tejto upokojujúcej rady?
Výskumníci v Yves Rocher objavili novú upokojujúcu zložku pochádzajúcu z rastliny Sigesbeckia orientalis, ktorá dokonale súznie s vašou pleťou, čo znamená, že funguje ako náplasť pre citlivú pleť. A práve súznenie rastlín s pleťou sú základom v kozmetike Yves Rocher.
Všetky produkty z tejto rady majú jemnú textúru, príjemne sa aplikujú, dodávajú sviežosť, komfort a rýchle výsledky.

Denná starostlivosť proti začervenaniu
Klasický krémik v sklenenom tégliku okamžite hydratuje pleť. Je príjemne, ale nie príliš mastný, pleti poskytne všetko, čo potrebuje. Celkom rýchlo sa vstrebe a vy už cítite na pleti len upokojenie. Znižuje začervenanie a zabraňuje jeho znovuobjaveniu. Je neparfumovaný, resp z neho cítiť len jemnučkú vôňu.
Téglik - 50 ml, cena: 12,90,-€



Denná starostlivosť proti začervenaniu s OF15
Tento krémik je v plastovej tube, z ktorej sa ľahko aplikuje a vy si doň aspň prstami nezanesiete zbytočné baktérie. Jeho účinky sú rovnaké ako pri predošlom produkte (hydratácia, upokojenie, zníženie začervenania, no naviac je obohatený o OF15, teda chráni pokožku pred UVB žiarením. V lete je preto ideálny.
Tuba - 50 ml, cena: 12,90,-€



Chválim oba krémiky, naozaj sú hypoalergénne, ľahučko sa rozotierajú, pokožku nijako nedráždia, neštípu a naozaj hydratujú,


Ak budete teda najbližšie hľadať niečo na upokojenie pleti, alebo niečo na začervenanie, siahnite po nich.

Máte skúsenosť?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tohle by se mi v některých případech také hodilo. :))))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!